< p>

het team van karmac

Maak kennis met alle enthousiaste medewerkers van Karmac Informatie & Innovatie! Wij maken uw informatie voor nu én in de toekomst veilig toegankelijk.

Nadine Jongeneelen

Algemeen Manager

Nadine heeft een duidelijke visie en strategie voor de organisatie en haar team. Zij beschikt over de skills om haar team en de klanten in de goede richting te sturen en toegevoegde waarde te bieden. Een coach en (account,-)manager waarop je kunt rekenen!

Wim van Werven

Account Director

Wim bouwt met alle opdrachtgevers een warme relatie op. Hij heeft daarbij klantwaardering zeer hoog in het vaandel staan en doet daarbij altijd meer dan verwacht wordt. Wim kenmerkt zichzelf door de volgende eigenschappen: creatief, besluitvaardig en resultaatgericht!

Jimmy Hertroys

Accountmanager

Jimmy is een meedenkend persoon waarbij klant- en doelgerichtheid hoog in het vaandel staan. Met zijn gedreven en warme karakter zal hij als Junior Accountmanager altijd een stapje extra doen voor de klant. Kortom, een harde werker die uitdagingen wel ziet zitten!

Remco Romeijn

Manager Techniek en Processen en ICT

Remco is verantwoordelijk voor de ICT afdeling binnen Karmac. Hij kent het bedrijf als geen ander, 14 dienstjaren binnen de KMM groep en 24 dienstjaren in deze business. Remco staat voor kwaliteit, is creativiteit en oplossingsgericht.

Richard Beumer

Productiemanager

Richard is de duizendpoot binnen de organisatie. Hij is verantwoordelijk voor de planningen binnen Karmac. Hij zorgt dat alle productieafdelingen optimaal gefaciliteerd en begeleid worden zodat de projecten volgens de juiste kwaliteit en planning geleverd worden.

Auke Duits

Senior Projectleider overheid

Auke is een gedreven en gemotiveerde manager die staat voor betrouwbaarheid en resultaatgericht werken. Dankzij zijn positieve instelling, aangevuld met een portie humor en goede communicatieve vaardigheden is Auke uitstekend in staat kwaliteit na te streven en te waarborgen.

Martijn Kist

Projectleider personeelsdossier

Martijn heeft kwaliteit, service en nakomen van afspraken hoog in het vaandel staan. Dankzij zijn duidelijke manier van communiceren, zijn commerciële inzicht en besluitvaardigheid is Martijn goed in staat projecten te managen. Hij kan snel schakelen en kan anticiperen.

Selwin Edzes

Projectleider backoffice

Selwin is als projectmanager een draaiende motor op de werkvloer. Met veel enthousiasme en een concrete aanpak haalt hij het uiterste uit een project. Hij en zijn team dragen zorg voor dagelijkse toevoer van informatie. Het waarborgen van data en informatie staat bij Selwin hoog in het vaandel.

Ricardo de Vries

Stuurman

Ricardo staat voor doorzettingsvermogen, oplossingsgerichtheid en klantgerichtheid. Dankzij zijn altijd positieve stemming, gaat hij geen enkele uitdaging uit de weg.

Heleen van Vulpen

Assistent Projectleider doccare

Heleen is al 39 jaar werkzaam voor Karmac. Ze is door haar lange ervaring een alleskunner geworden en gaat geen uitdaging uit de weg. Heleen staat voor persoonlijke aandacht, integriteit en kwaliteit. Ze weet precies wie van haar team je verder kan helpen als je specifieke vragen hebt.

Willy Pieters

Assistent Projectleider cultuur

Willy staat voor resultaat, dit is ook terug te zien in de Metamorfoze projecten waar zij verantwoordelijk voor is. Zij is de vraagbaak waar iedereen terecht kan. Een teamplayer die bereid is om iedereen altijd te helpen.

Bibi Nijssen

Projectleider backoffice

Bibi is klantvriendelijk, betrouwbaar en resultaatgericht. Met haar jarenlange ervaring bij Karmac heeft zij veel kennis van het digitaliseren van documenten en alle processen die hier bij komen kijken. Met deze ervaring en haar hulpvaardigheid kan zij de klant goed adviseren in het project.

Sharon Korenhof

Assistent Projectleider personeelsdossier

Sharon staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en klantgerichtheid. Haar resultaatgerichtheid zorgt ervoor dat Sharon altijd het maximale doet om aan de gewenste verwachting van de klant te voldoen. Dit doet ze door een gezonde portie humor en energie.

Marion Vos

Assistent projectleider Overheid

Marion is al bijna 15 jaar werkzaam bij Karmac. Zij is assistent Projectleider bij de unit Overheid, waar ze met veel plezier de akte projecten tot een goed eind leidt. Marion is klantvriendelijk en heeft een luisterend oor voor iedereen.

Demy van Leusden

Management trainee

Demy is een enthousiaste management trainee die tijdens haar traineeship zal ondersteunen bij ISO-certificering en de voor- en nacalculatie van projecten. Dit doet zij met veel plezier en met oog voor kwaliteit.