Lunch & Learn bijeenkomsten

Schrijf u gratis in voor de eerste volgende lunchbijeenkomst.

Informele kennissessies bij Karmac

Karmac Informatie & Innovatie organiseert met regelmaat lunch & Discover bijeenkomsten over actuele onderwerpen en vraagstukken. De eerstvolgende lunch is donderdag 25 april.

Aanmelden Lunch & Learn

Programma en aanleiding

Een omvangrijk archief met papieren dossiers ontstaat voordat u het in de gaten heeft. U loopt al snel het risico om het overzicht kwijt te raken. Met uiteenlopende wet- en regelgeving en bovendien veel “ongestructureerde” informatie op papier, kan het lastig zijn om een effectief en consistent beheer uit te voeren. Het digitaliseren zorgt voor het stroomlijnen van uw interne processen.

Programma

11.00 uur Ontvangst
11.15 uur Opening 
11.20 uur Presentaties
12.15 uur Rondleiding over ‘Document Campus’ Karmac
13.15 uur Lunch
14.00 uur Einde programma

Wilt u het gehele scanproces van dossiermap tot digitaal document zien? En bent u zich aan het oriënteren op de conversie van uw fysieke papierstroom, maar wilt u weten wat dit u oplevert? Schrijft u zich dan snel in voor een interactieve lunch & Discover sessie op de Documentcampus van Karmac in Lelystad.

Tijdens de presentaties geven wij uitleg over het scanproces van a tot z, welke voordelen er zijn wanneer u werkt met een digitaal dossier en hoe wij de informatieveiligheid borgen tijdens het gehele proces.

Na de informatieve sessie geven wij een rondleiding op de campus zodat u met eigen ogen kunt zien wat er bij het proces komt kijken. De bijeenkomsten hebben een interactieve karakter, waardoor er veel ruimte is voor een dialoog. We sluiten de sessie af met een gratis lunch.

Aanmelden

Schrijf u dan vandaag nog in voor de eerste volgende exclusieve lunchbijeenkomst en maak de (eerste of de volgende) stap naar een digitale organisatie. Uiteraard bent u onze gast en zijn er geen kosten en/of verdere verplichtingen verbonden aan deze lunchbijeenkomsten.

Na ontvangst van de inschrijving ontvangt u een bevestiging met het programma en de routeinformatie.

Aanmelden Lunch & Learn

© Copyright Karmac Informatie Innovatie 2024 | Powered by iClicks | Sitemap | Cookieinstellingen | Privacy verklaring