Lunch & Learn bijeenkomsten

Schrijf u gratis in voor de eerste volgende lunchbijeenkomst.

Informele kennissessies bij Karmac

Karmac Informatie & Innovatie organiseert met regelmaat lunch & Discover bijeenkomsten over actuele onderwerpen en vraagstukken. De eerstvolgende lunch bijeenkomst gaat over de digitale personeelsdossiers.

Aanmelden Lunch & Learn

Programma en aanleiding

Papieren personeelsdossiers vormen voor veel HR-managers in een moderne organisatie nog altijd een flink pijnpunt. Met uiteenlopende wet- en regelgeving en bovendien veel “ongestructureerde” informatie op papier kan het bijzonder lastig zijn om een effectief en consistent beheer uit te voeren.

Programma

9.45 – 10.00 uur Ontvangst
10.00 uur Opening
10.10 uur Presentatie Karmac 
10.30 uur Rondleiding over ‘Document Campus’ Karmac
12.00 uur Vervolg presentatie Karmac
12.45 uur Lunch
13.30 uur Einde programma

Wilt u het gehele scanproces van dossiermap tot digitaal document zien? En bent u zich aan het oriënteren op de conversie van uw fysieke papierstroom, maar wilt u weten wat dit u oplevert? Schrijft u zich dan snel in voor een interactieve lunch & Discover sessie op de Documentcampus van Karmac in Lelystad.

Na de informatieve sessie geven wij een rondleiding op de campus zodat u met eigen ogen kunt zien wat er bij het proces komt kijken. De bijeenkomsten hebben een interactieve karakter, waardoor er veel ruimte is voor een dialoog. We sluiten de sessie af met een gratis lunch. Veel gerenommeerde organisaties en (semi) overheidsorganisaties zijn klant bij ons; RTL Nederland, Tata Steel, KPN Telecom, Ministerie van VROM, Gemeente Haarlem, Unica, Hogeschool Utrecht, SNS Reaal, gemeente Amsterdam, ABN AMRO Bank, Volvo en gemeente Gouda.

Aanmelden

Schrijf u dan vandaag nog in voor de eerste volgende exclusieve lunchbijeenkomst en maak de (eerste of de volgende) stap naar een digitale organisatie. Uiteraard bent u onze gast en zijn er geen kosten en/of verdere verplichtingen verbonden aan deze lunchbijeenkomsten.

Na ontvangst van de inschrijving ontvangt u een bevestiging met het programma en de routeinformatie.

Aanmelden Lunch & Learn

© Copyright Karmac Informatie Innovatie 2023 | Powered by iClicks | Sitemap | Cookieinstellingen | Privacy verklaring