Making your information accessible!

Wij maken informatie voor u toegankelijk. Voor nu én in de toekomst. Met onze nieuwe technologieën en innovatieve oplossingen, maken we u slagvaardiger. Want als u altijd toegang heeft tot uw informatie, los van plaats of software, werkt u effectiever.

Bel: 0320 286 959Contact opnemen

Archief digitaliseren

Veilig uw archief digitaliseren

Archief digitaliseren

Uw documenten op een veilige wijze digitaliseren staat bij ons voorop. Wij gaan zeer nauwkeurig en zorgvuldig om met uw vertrouwelijke documenten.

Archief digitaliseren

Bouwdossiers raadplegen

Bouwdossiers digitaliseren

Bouwdossiers raadplegen

Bouwdossiers dienen toegankelijk en overzichtelijk te zijn. Om dit proces zo optimaal mogelijk te laten verlopen, helpt het u als de bouwdossiers digitaal gearchiveerd benaderbaar zijn.

Bouwdossiers digitaliseren

Digitale postkamer

Postkamer uitbesteden

Digitale postkamer

De continuïteit van uw postkamer waarborgen, niet meer zoeken naar dat ene poststuk en altijd op tijd uw poststuk plaats-onafhankelijk in bijvoorbeeld een PDF bestand ontvangen?

Post digitaliseren

Cultureel erfgoed behouden

Digitaliseren cultureel erfgoed

Cultureel erfgoed behouden

Cultureel erfgoed is belangrijk voor het behouden van de identiteit van een land of cultuur. Het is daarom vanzelfsprekend dat cultureel erfgoed behouden dient te worden. Door de digitalisering van erfgoed maken we dit mogelijk.

Erfgoed digitaliseren

Beveiliging en privacy, hebben de hoogste prioriteit

Door onze jarenlange ervaring met complexe document- en gegevensprocessen beseffen wij als geen ander dat wij in een markt opereren waarin informatiebeveiliging en privacybescherming van essentieel belang zijn.

Up-to-date houden van uw digitale archief

Onze dienstverlening stopt niet na het digitaliseren van uw fysieke archieven en documenten. Wij helpen u ook graag met het up-to-date houden van uw digitale archief met onze “Scan-To-Karmac” oplossing. Wij kunnen u adviseren over relevante wet- en regelgeving zoals het scannen volgens de substitutienorm. Met een compleet pakket aan diensten bent u klaar voor de meest recente ontwikkelingen binnen Het Nieuwe Werken.

Uw archief altijd up-to-date Doe de HR AVG-check

Meld u aan voor de Lunch & Learn

Meer weten over digitaliseren?

Wilt u meer weten over het proces van digitalisering? Benieuwd welke documenten wij voor u digitaal toegankelijk kunnen maken? Neem dan deel aan onze Lunch & Discover! Het gehele jaar door bieden wij u via onze Lunch & Discover meer informatie over het digitaliseren van verschillende documenten. In elk webinar staat een document type centraal. Het digitaliseren van bouwtekeningen gaat immers anders in zijn werk dan het scannen van personeelsdossiers. Wij nemen u mee in het proces en vertellen u waar u op moet letten. Daarnaast heeft u ruim de tijd om al uw vragen te stellen aan onze experts.
We hopen u graag eens te zien!

Meer informatie over Lunch & Learn

Nieuws

Een succesvolle samenwerking tussen Stichting Nederlandse Arbitrage Instituut (NAI) en Karmac

Een succesvolle samenwerking tussen Stichting Nederlandse Arbitrage Instituut (NAI) en Karmac

Een succesvolle samenwerking tussen Stichting Nederlandse Arbitrage Instituut (NAI) en Karmac: kwaliteit, informatiebeveiliging en efficiëntie. In de snel evoluerende wereld van vandaag is sa...

Lees meer
Karmac Informatie & Innovatie genomineerd voor de Participatiepenning 2022.

Karmac Informatie & Innovatie genomineerd voor de Participatiepenning 2022.

De gemeente Lelystad heeft Karmac I&I officieel voorgedragen voor de Participatiepenning. De Participatieprijs is uitgereikt op 16 juni 2023 tijdens het Flevopenningen Gala.

Lees meer
Nidos project digitaliseren restant fysieke dossiers

Nidos project digitaliseren restant fysieke dossiers

Nidos is de voogdij instelling die voogdij heeft over alle minderjarige asielzoekers en vluchtelingen kinderen in Nederland, die hier zonder hun ouders verblijven. Per kind en per opvanggezin wordt...

Lees meer

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u uw archief digitaliseren of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Onze account managers beantwoorden graag uw vragen.

Contact opnemen

© Copyright Karmac Informatie Innovatie 2024 | Powered by iClicks | Sitemap | Cookieinstellingen | Privacy verklaring
0320 286 959 Contact