Making your information accessible!

Wij maken informatie voor u toegankelijk. Voor nu én in de toekomst. Met onze nieuwe technologieën en innovatieve oplossingen, maken we u slagvaardiger. Want als u altijd toegang heeft tot uw informatie, los van plaats of software, werkt u effectiever.

Aanmelden Lunch & LearnContact opnemen

Uw gemeente digitaal

Digitaliseren akten van de burgerlijke stand

Uw gemeente digitaal

Al vele jaren digitaliseren wij akten van de Burgerlijke Stand. Bij Karmac is digitaliseren meer dan alleen het scannen van de akten.

Akten van de burgerlijke stand digitaliseren

Bouwdossiers raadplegen

Bouwdossiers digitaliseren

Bouwdossiers raadplegen

Bouwdossiers dienen toegankelijk en overzichtelijk te zijn. Om dit proces zo optimaal mogelijk te laten verlopen, helpt het u als de bouwdossiers digitaal gearchiveerd benaderbaar zijn.

Bouwdossiers digitaliseren

Een digitale HRM-organisatie

Personeelsdossiers digitaliseren

Een digitale HRM-organisatie

Een van onze specialiteiten is het digitaliseren en digitaal indelen van personeelsdossiers op documentniveau. In overeenstemming met wet- en regelgeving en geheel softwareonafhankelijk!

Personeelsdossiers digitaliseren

Cultureel erfgoed behouden

Digitaliseren cultureel erfgoed

Cultureel erfgoed behouden

Cultureel erfgoed is belangrijk voor het behouden van de identiteit van een land of cultuur. Het is daarom vanzelfsprekend dat cultureel erfgoed behouden dient te worden. Door de digitalisering van erfgoed maken we dit mogelijk.

Erfgoed digitaliseren

Beveiliging en privacy, hebben de hoogste prioriteit

Door onze jarenlange ervaring met complexe document- en gegevensprocessen beseffen wij als geen ander dat wij in een markt opereren waarin informatiebeveiliging en privacybescherming van essentieel belang zijn.

Up-to-date houden van uw digitale archief

Onze dienstverlening stopt niet na het digitaliseren van uw fysieke archieven en documenten. Wij helpen u ook graag met het up-to-date houden van uw digitale archief met onze “Scan-To-Karmac” oplossing. Wij kunnen u adviseren over relevante wet- en regelgeving zoals het scannen volgens de substitutienorm. Met een compleet pakket aan diensten bent u klaar voor de meest recente ontwikkelingen binnen Het Nieuwe Werken.

Uw archief altijd up-to-date Doe de HR AVG-check

Meld u aan voor de Lunch & Learn

Meer weten over digitaliseren?

Wilt u meer weten over het proces van digitalisering? Benieuwd welke documenten wij voor u digitaal toegankelijk kunnen maken? Neem dan deel aan onze Lunch & Discover! Het gehele jaar door bieden wij u via onze Lunch & Discover meer informatie over het digitaliseren van verschillende documenten. In elk webinar staat een document type centraal. Het digitaliseren van bouwtekeningen gaat immers anders in zijn werk dan het scannen van personeelsdossiers. Wij nemen u mee in het proces en vertellen u waar u op moet letten. Daarnaast heeft u ruim de tijd om al uw vragen te stellen aan onze experts.
We hopen u graag eens te zien!

Meer informatie over Lunch & Learn

Nieuws

Gemeente Steenbergen digitaliseert en ontsluit circa duizend milieudossiers

Gemeente Steenbergen digitaliseert en ontsluit circa duizend milieudossiers

De Brabantse gemeente Steenbergen heeft in samenwerking met digitaliseringspartner Karmac een flinke stap vooruit gezet in plaats- en tijdonafhankelijk werken. De gemeente heeft zo’n duizend p...

Lees meer
Het personeelsdossier: wat mag er wel en wat mag er niet in?

Het personeelsdossier: wat mag er wel en wat mag er niet in?

Elke organisatie met personeel in dienst ontkomt er niet aan: het (digitale) personeelsdossier. In de personeelsdossiers dienen alleen documenten opgenomen te worden die noodzakelijk zijn voor het doe...

Lees meer
Zeeuwse gemeente Sluis ziet met Karmac digitale wens in vervulling gaan

Zeeuwse gemeente Sluis ziet met Karmac digitale wens in vervulling gaan

In een tijd waarin zo ongeveer alle informatie digitaal beschikbaar is (of zou moeten zijn) heeft de gemeente Sluis de koe bij de horens gevat en een flinke slag geslagen. De personeelsdossiers, die d...

Lees meer

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u uw archief digitaliseren of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Onze account managers beantwoorden graag uw vragen.

Contact opnemen

© Copyright Karmac Informatie Innovatie 2023 | Powered by iClicks | Sitemap | Cookieinstellingen | Privacy verklaring
Bel: 0320 286 959