< p>

Bouwdossiers digitaliseren

Bouwdossiers dienen toegankelijk en overzichtelijk te zijn, met name voor het verwerken van aanvragen voor een vergunning. Om dit proces zo optimaal mogelijk te laten verlopen, helpt het u als de bouwdossiers digitaal gearchiveerd benaderbaar zijn. Uw archiveringssysteem en gescande bouwdossiers zijn daarvoor wel essentiële voorwaarden Bij Karmac scannen we uw bouwdossiers op een vertrouwelijke, veilige en accurate wijze. Op deze manier heeft u uw bouwdossiers overal en altijd ter inzage.

  • Veilige werkwijze
  • Kostenbesparend
  • Uniforme oplossing
  • Toekomstgericht

De digitalisering van onze bouwdossiers heeft ons een hoop tijd en werk gescheeld. De aanvragen vanuit de gemeente hebben we in een handomdraai afgewikkeld. Nooit verwacht dat de digitalisering zo’n impact zou hebben. We kunnen nu gerust ervan uitgaan dat niets meer verloren gaat. – Bob de Jaegher

Aandachtspunten bij digitalisering bouwdossiers

Wanneer u uw bouwdossiers digitaliseert, zijn er een aantal zaken om rekening mee te houden. Zo is het mogelijk om uw dossiers fysiek ongeschoond aan te leveren. Karmac verzorgt het opschonen conform wet- en regelgeving door gespecialiseerde en gecertificeerde medewerkers (VVA; SOD; DIOR). Daarnaast verwerken we de documenten en tekeningen op een zeer geavanceerde methode. Op deze manier komen tekeningen digitaal weer op de plek in het dossier, waar ze behoren. We scannen bouwdossiers en tekeningen op verschillende scanners. Tot slot voegen we vanuit het dossier alle metadata toe aan het dossier conform de TMLO standaard.

Bouwdossiers scannen door Karmac

Wilt u het gemak ervaren van een digitale bouwtekening? Overweeg dan om uw bouwdossiers te laten scannen door Karmac. We dragen zorg voor de uniformiteit van al uw dossiers, zodat het complete digitale archief overzichtelijk blijft. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd en gaan zorgvuldig om met uw bouwdossiers.We draaien eerst een pilot om te controleren of de start van de digitalisering volledig naar wens is. Na uw akkoord gaan we verder met het op een verantwoorde manier verwerken van al uw vertrouwelijke dossiers.

Diverse bouwdossiers scannen

Door uw bouwdossiers via ons te laten digitaliseren maakt u niet alleen een grote kwaliteitsslag, maar vergroot u ook de efficiëntie van uw organisatie en bespaart u in de kosten. We digitaliseren al uw bouwdossiers compleet met:

Lunch & Learn

Wilt u zich vrijblijvend laten informeren? Meld u aan voor de Karmac Lunch & Learn. Gedurende een dagdeel bespreken we actuele onderwerpen en vraagstukken. Bij iedere lunch komt een ander thema aan bod. De lunches gaan gepaard met rondleidingen en presentaties over onze werkwijze. Voor vragen neemt u telefonisch contact met ons op.