Kranten digitaliseren

  • Voor behoud en conservering conform Metamorfoze
  • Stukken zijn altijd toegankelijk
  • Digitale informatie is doorzoekbaar

Heeft u nog kranten en tijdschriften in de kast en of archief liggen?

Kranten en tijdschriften zijn er in verschillende vormen en bieden een rijke bron aan informatie. Kranten geven ons inzicht in onze historie, maar bieden ook inzicht in de meningen voor de toekomst. Tijdschriften voorzien ons van informatie over een specifiek onderwerp of aspect.

De passie van Karmac is het digitaliseren van deze informatie uit het verleden zodat deze beschikbaar is voor de toekomt en behouden en toegankelijk wordt voor een groter publiek.

Digitaliseringsproces bij kranten en tijdschriften

De Karmac specialisten beschikken over jarenlange ervaring en kennis op het gebied van zorgvuldige digitalisatie conform Metamorfoze en maken samen met u een gedegen plan.

Zo bent u verzekerd van een optimale digitalisering van uw kranten en tijdschriften.  Wilt u meer weten over het digitaliseringproces neem dan contact met Karmac op. Wilt u een ander type administratie laten digitaliseren door Karmac? Ook daarvoor kunt u contact opnemen.

Specialistische scanners

Karmac beschikt hiervoor over de modernste boekscanners van Zeutschel en I2S. Deze scanners zijn uitgerust met zogeheten ‘boekenwip-systemen’. Deze systemen voorkomen dat de originele kranten en tijdschriften beschadigd worden en zorgen tevens voor een vlakke bovenzijde, zodat perfecte scans mogelijk zijn.

Veel kranten zijn in het verleden ook wel op microfilm gezet. Ook hierin biedt Karmac u een oplossing!

Deze organisaties kiezen voor Karmac I&I

Vragen?

We helpen je graag.

Demy van Leusden

T. 06 3017 7309
E. Demy.van.Leusden@karmac.nl

Stuur Demy een e-mail

Stuur Demy een e-mail

© Copyright Karmac Informatie Innovatie 2024 | Powered by iClicks | Sitemap | Cookieinstellingen | Privacy verklaring
06 5181 9761 Contact