ADP

Bij ADP draait alles om mensen. Hoewel we een sterke geschiedenis hebben in het leveren van oplossingen voor uitdagingen op het gebied van human resources, streven we ernaar meer te doen dan dat. We dagen onszelf uit om te anticiperen, vooruit te denken en actie te ondernemen op een manier die ons in staat stelt om de veranderende wereld van werk vorm te geven.
Al 70 jaar lopen we voorop bij het bepalen van de toekomst van bedrijfsoplossingen. ADP is er trots op al 12 jaar op rij te worden genoemd in de lijst van FORTUNE Magazine's "World's Most Admired Companies®".
Wij zijn een uitgebreide wereldwijde leverancier van cloud-gebaseerde human capital management (HCM) oplossingen die HR, salarisadministratie, talent, tijd, belasting en voordelen verenigen, en een leider in business outsourcing services en analytics. Onze ervaring, diepgaande inzichten en geavanceerde technologie hebben ervoor gezorgd dat human resources zijn veranderd van een back-office administratieve functie in een strategisch bedrijfsvoordeel.

Samen met Karmac digitaliseren we de personeelsdossiers van Klanten. Karmac digitaliseert en ADP administreert de gedigitaliseerde documenten, zowel de initiele bulk aan dossiers als de zogenaamde aanwas, in de juiste Personeelsdossiers. Geheel automatisch en conform alle data privacy regels.

 Meer over ADP

© Copyright Karmac Informatie Innovatie 2024 | Powered by iClicks | Sitemap | Cookieinstellingen | Privacy verklaring