Tekeningen digitaliseren

 • Met de grootste zorg behandeld
 • Altijd door getrainde specialisten uitgevoerd
 • Uw tekeningen zijn altijd toegankelijk tijdens het proces

Laat uw tekeningen digitaliseren met de grootste zorg door de getrainde specialisten van Karmac. Zo zijn uw blauwdrukken, achtergronden en andere tekeningen altijd toegankelijk. Op basis van de kwaliteit en kwetsbaarheid van de originelen bepalen we de geschiktste soort digitalisatie voor uw tekeningen.

Over digitale tekeningen

Tekeningen digitaliseren doen we al jaren met veel passie. We hebben veel ervaring met het digitaal maken van allerlei soorten tekeningen, van elke kwaliteit. Het digitaliseren van tekeningen is een secuur proces, omdat de kwaliteit van originelen ontzettend verschilt. De ene illustratie is kwetsbaarder dan de andere. Dit is onder ander afhankelijk van hoe oud de tekening is en hoe hij is bewaard. Laat uw tekeningen digitaliseren door Karmac en u heeft  uw blauwdrukken, achtergronden en andere tekeningen altijd bij de hand.

De voordelen van tekeningen digitaliseren

 • Ruimtebesparing in uw analoge archief
 • Geen verlies of beschadigingen meer van originele tekeningen
 • Opvragen van de digitale tekeningen vanaf elke werkplek mogelijk
 • Altijd een back-up beschikbaar

Vragen?

We helpen je graag.

Demy van Leusden

T. 06 3017 3709
E. Demy.van.Leusden@karmac.nl

Stuur Demy een e-mail

Stuur Demy een e-mail

Deze bedrijven kiezen voor Karmac I&I

Tekening digitaal maken

We willen dat alles met één muisklik bij ons is, en onze digitaliseringswerkzaamheden helpen u daarbij. Door uw originele tekeningen te digitaliseren, heeft u ze altijd binnen handbereik. En de vierkante meters die overblijven in uw archief kunt u op een betere manier indelen.

We gebruiken gespecialiseerde apparatuur waarmee we originele tekeningen scannen en zo digitaal kunnen maken. Normale tekeningen digitaliseren we met ons geavanceerde doorvoersysteem. Hiermee digitaliseren we in zwart-wit en kleur.

Kwetsbare tekeningen digitaliseren

Voor originelen die kwetsbaarder zijn of een groot formaat hebben of waarbij kwaliteit ontzettend belangrijk is, gebruiken we stationaire scanners. We leggen bij de digitalisering van kwetsbare tekeningen het origineel op een vacuümtafel of onder een glasplaat waarboven een camera gemonteerd is. Op deze manier beweegt het origineel niet en kunnen we de hoogste kwaliteit garanderen voor de gedigitaliseerde tekening. Door het weinige contact met het origineel, blijft het ook nog eens onbeschadigd. ( max. afmetingen. B x l = 125cm x  350cm)

Tekeningen scannen

Karmac maakt onder andere de volgende tekeningen digitaal:

 1. Blauwdrukken
 2. Illustraties die een achtergrond met veel “ruis” bevatten
 3. Een tekening met dunne lijnen, stempels of vouwen
 4. Transparanten
 5. Posters
 6. Schilderijen( evt. in de lijst)

Meer documenten digitaliseren

Karmac is een betrouwbare partner bij het digitaliseren van tekeningen. Daarnaast zijn we werkzaam in de digitalisatie van onder andere:

Vragen?

We helpen je graag.

Demy van Leusden

T. 06 3017 3709
E. Demy.van.Leusden@karmac.nl

Stuur Demy een e-mail

Stuur Demy een e-mail

© Copyright Karmac Informatie Innovatie 2024 | Powered by iClicks | Sitemap | Cookieinstellingen | Privacy verklaring
06 3017 3709 Contact