Veilig werken: we zijn opnieuw gecertificeerd voor ISO27001!

Veilig werken aan uw archief is onze grootste prioriteit. We zijn dan ook blij dat we dit jaar opnieuw gecertificeerd zijn voor ISO27001! Met deze certificering voldoen we wederom aan alle scherpe eisen die worden gesteld aan informatiebeveiliging.

Anders dan normaal

 Door de coronamaatregelen verliep de tweedaagse audit dit jaar anders. De auditor kwam niet, zoals gebruikelijk, langs op onze vestiging in Lelystad. Maar de audit bleek ook prima online te kunnen. Collega’s Demy en Nadine stonden tijdens de audit in direct contact met de auditor via Teams. Door hun scherm te delen, keek en las de auditor mee in ons Information Security Management System (ISMS). In dit systeem beschrijven we ons beleid voor informatiebeveiliging, de uitvoering ervan en de controles daarop. Op die manier controleerde de auditor of ons beleid voldoet aan de norm die gesteld wordt binnen ISO27001. En vervolgens of wij inderdaad voldoen aan ons eigen beleid.

Ook de controle van de bedrijfsruimtes verliep dit keer anders. Waar de auditor normaal gesproken fysiek door ons pand loopt, namen onze collega’s de auditor nu met laptop en telefoon mee door de productielocatie. Zo keek de auditor mee in ons bedrijf en kon hij in de verschillende bedrijfsruimtes controleren of de processen juist worden gevolgd.

Nog veiliger

We zijn blij dat al onze inspanningen rond veiligheid weer beloond zijn. En natuurlijk blijven we continu ontwikkelen en verbeteren om nóg veiliger te werken. Zo kunnen we veilig aan de slag met uw archief!

© Copyright Karmac Informatie Innovatie 2024 | Powered by iClicks | Sitemap | Cookieinstellingen | Privacy verklaring