3D Fotografie

3D Fotografie geeft onze klanten de kans om hun topstukken online tot leven te brengen bij het publiek. Dankzij onze hoge kwaliteit camera's blijven de stukken online ook hun historische uitstraling behouden en geeft het de bezoeker kans om van alle kanten deze prachtwerken te bewonderen

De voordelen van 3D Fotografie

  • Geen verlies of beschadiging van de originele stukken
  • Geen spiegeling en historische kenmerken blijven bewaard
  • Historische teksten en erfstukken blijven bewaard
  • Groot publiek kan worden bereikt via de website
  • Creëer een nieuwe inkomstenbron
  • Altijd een back-up beschikbaar

Vragen?

We helpen je graag.

Nadine Jongeneelen

T. 06-51819761
E. nadine.swaan@karmac.nl

Stuur Nadine een e-mail

Stuur Nadine een e-mail

Fotografie tot op een haar nauwkeurig

Met onze state-of-the-art camera's en onze ervaren fotograven kunnen wij uw stukken in het kleinste details vastleggen. De producten worden op een draaiplaat gezet en per zoveel graden kunnen er dan foto's gemaakt worden, zodat deze later met onze software van alle kanten te bekijken is. Dit gebeurt meestal op onze locatie waar wij de stukken natuurlijk ook veilig en vertrouwd kunnen opslaan, maar het is ook mogelijk om dit in overleg op locatie te doen.

Het digitalisatieproces

Onze specialisten beschikken over jarenlange ervaring en kennis op het gebied van zorgvuldige digitalisatie. Zo bent u verzekerd van een optimale digitalisering van uw object. Bij de digitalisering werkt Karmac I&I volgens een stappenplan. De eerste stap is een bezoek en inventarisatie bij u op locatie. Tijdens dit bezoek bekijkt een van onze accountmanagers de boeken en bespreekt hij de mogelijkheden met u. Vervolgens ontvangt u een offerte op maat. Zodra u akkoord heeft gegeven op de offerte, neemt een van onze projectleiders contact met u op om het project verder in te plannen.

Het digitalisatieproces bestaat uit de volgende stappen:

1. Voorbewerken
2. Scannen
3. Toegankelijk maken van de stukken

De gedigitaliseerde stukken leveren we zo op dat ze direct geïmporteerd kunnen worden in de aanwezige raadpleegsoftware.

Uw 3D Fotografie opties

Er zijn verschillende mogelijkheden met betrekking tot gedetailleerdheid (met betrekking tot het aantal foto's wat word genomen). Mogelijkheden tegen spiegeling, roestplekken en andere zaken zijn ook te bespreken. Mocht u hierover vragen hebben adviseren wij u graag over de beste mogelijkheden met betrekking op uw wensen en collectie.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze 3D Fotografie opties of erfgoed? Neem telefonisch contact met ons op via 0320 286 959 of vul het contactformulier in. Wij voorzien u graag van meer informatie.

Vragen?

We helpen je graag.

Nadine Jongeneelen

T. 06-51819761
E. nadine.swaan@karmac.nl

Stuur Nadine een e-mail

Stuur Nadine een e-mail

© Copyright Karmac Informatie Innovatie 2023 | Powered by iClicks | Sitemap | Cookieinstellingen | Privacy verklaring
Bel: 0320 286 959