Archiefbewerking

  • Nieuw gestructureerd archief met snel toegankelijke dossiers
  • Opschoning van zowel digitaal als fysiek archief
  • Volgens alle vigerende wet- en regelgeving

Archiefbewerking zorgt ervoor dat uw documenten overzichtelijk opgeborgen en snel toegankelijk zijn. Karmac helpt u graag met het opschonen en ordenen van uw archief.

Karmac is dé expert als het aankomt op een professionele archiefbewerking. Door middel van onze gekwalificeerde medewerkers schonen wij uw archief op en ordenen wij uw documenten. Dit kan zowel met een digitaal, als met een fysiek archief. Met onze beheerwerkzaamheden zorgen we voor een gestructureerd archief waarin dossiers snel en eenvoudig terug te vinden zijn.

Wat is archiefbewerking?

Archiefbewerking is selectie, ordening en ontsluiting van een archiefafdeling of een archief. Archieven zijn voor veel organisaties lastig bij te houden. Door de jaren heen worden er veel bestanden bewaard. Daardoor is het archief onoverzichtelijk zit er geen duidelijke doelstellingen en structuur in het archief.

Karmac structureert bestaande archieven en stelt een archiefbewerkingsplan op voor het verdere archiefbeheer.

Deze organisaties kiezen voor Karmac I&I

De voordelen van archiefbewerking

Een opgeruimd en overzichtelijk archief levert u en uw werknemers een aantal voordelen op. Archiefbewerking betekent daarom een efficiëntere bedrijfsvoering waarmee u minder tijd kwijt bent aan het zoeken van de juiste documenten. In deze tijd, waar tijd geld is, zorgt dat voor een belangrijk financieel voordeel.

Onze oplossingen voor archiefbewerking

Vrijwel iedere organisatie beschikt over een archief. Dit kan zowel een digitaal als een fysiek archief zijn. Voor veel bedrijven is het lastig om het archief op een goede manier bij te houden. Het opbergen van documenten op een juiste en logische wijze vraagt om vakkennis. Door uw archief op de goede manier in te delen, zorgt u ervoor dat het een overzichtelijk geheel wordt. Karmac heeft jarenlange ervaring met archiefbewerking voor allerlei uiteenlopende bedrijven. Tot onze mogelijkheden behoren:

Het opschonen van uw archief

Ordenen van uw archief

Dossiervorming

Materiële verzorging

Vragen?

We helpen je graag.

Demy van Leusden

T. 06 3017 3709
E. Demy.van.Leusden@karmac.nl

Stuur Demy een e-mail

Stuur Demy een e-mail

© Copyright Karmac Informatie Innovatie 2024 | Powered by iClicks | Sitemap | Cookieinstellingen | Privacy verklaring
06 5181 9761 Contact