Data-entry

Data-entry, ook wel metadatering genoemd, zorgt ervoor dat uw gedigitaliseerde documenten digitaal doorzoekbaar zijn. We voegen tags toe aan de documenten zodat u eenvoudig via een zoekfunctie de informatie vindt die u zoekt.

U heeft uw archief laten digitaliseren, maar u heeft niet het gevoel dat u overzicht heeft in hetgeen wat gedigitaliseerd is. Door uw data te verrijken met meta data kunt u effectiever en efficiënter uw gegevens raadplegen.

Door onze jarenlange ervaringen kunnen wij uw gegevens op een nauwkeurige wijze voor u ordenen. De data kan eenvoudig worden gekoppeld aan uw systeem.

Handmatige indexering

Als de opbouw en structuur van archiefstukken aan interpretatie onderhevig is, of als informatie niet automatisch kan worden herkent middels OCR (Optical Character Recognition), indexeren wij de archiefstukken handmatig. De dataspecialisten van Karmac zijn door ervaring en knowhow in staat om dit op een correcte wijze uit te voeren

Automatische indexering

Indien een archief generiek is, is het mogelijk om automatische indexering op het archief toe te passen. Onze software is instaat om doormiddel van OCR en kenmerken van het archief de indexering automatisch te laten plaatsvinden.

Eenmaal herkend wordt de informatie geclassificeerd, geïdentificeerd en gevalideerd.

Automatische documentherkenning is flexibel en zeer toepasbaar. Zo is het geschikt voor elke organisatie waarin het classificeren, identificeren, indexeren en valideren van de documentstroom (in de breedste zin van het woord) arbeidsintensief en tijdrovend is.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over data-entry? Neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0320 286 959 of mail naar info@karmac.nl. Wij voorzien u graag van meer informatie.

© Copyright Karmac Informatie Innovatie 2024 | Powered by iClicks | Sitemap | Cookieinstellingen | Privacy verklaring
0320 286 959 Contact