< p>

Data-entry

U heeft uw archief laten digitaliseren, maar u heeft niet het gevoel dat u overzicht heeft in hetgeen wat gedigitaliseerd is. Door uw data te verrijken met meta data kunt u effectiever en efficiënter uw gegevens raadplegen.

Door jarenlange ervaringen van Karmac heeft u de mogelijkheid om op een nauwkeurige wijze uw gegevens te kunnen ordenen. De data kan eenvoudig worden gekoppeld aan uw systeem.

Handmatige indexering

Als de opbouw en structuur van archiefstukken aan interpretatie onderhevig is, of als informatie niet automatisch kan worden herkent middels OCR (Optical Character Recognition), indexeren wij de archiefstukken handmatig. De dataspecialisten van Karmac zijn door ervaring en knowhow in staat om dit op een correcte wijze uit te voeren

Automatische indexering

Indien een archief generiek is, is het mogelijk om automatische indexering op het archief toe te passen. De software van Karmac is instaat om doormiddel van OCR en kenmerken van het archief de indexering automatisch te laten plaatsvinden.

Eenmaal herkend wordt de informatie geclassicficeerd, geïdentificeerd en gevalideerd.

Automatische documentherkenning is flexible en zeer toepasbaar. Zo is het geschikt voor elke organisatie waarin het classificeren, identificeren, indexeren en valideren van de documentstroom (in de breedste zin van het woord) arbeidsintensief en tijdrovend is.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over data-entry? Schrijf u dan vandaag nog in voor een van onze gratis lunchbijeenkomsten in Lelystad of neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0320 286 959 of mail naar info@karmac.nl. Wij voorzien u graag van meer informatie.