Grootformaat scannen

Denkt u aan het laten digitaliseren van documenten of tekeningen? Karmac is de aangewezen specialist op het gebied van grootformaat scannen. We beschikken over gespecialiseerde grootformaat scanners die het mogelijk maken om kwetsbare en grote documenten te scannen, zonder dat ze beschadigen. De kwaliteit van de documenten en tekeningen blijft te allen tijde behouden.

Groot formaat scannen van onder meer tekeningen

Karmac digitaliseert al jaren allerlei soorten tekeningen van groot formaat (t/m A0 en zelfs groter). De kwaliteit van originele grootformaat tekeningen varieert enorm. Dit ontstaat deels door de ouderdom, deels door de wijze van bewaren en het gebruik. Denk hierbij o.a. aan blauwdrukken, achtergronden met veel “ruis”, dunne (potlood-)lijnen, vage stempels in kleur en vouwen: tekeningscanning biedt allerlei uitdagingen.

In diverse resoluties mogelijk

Karmac lost deze uitdagingen graag voor u op door de inzet van gespecialiseerde grootformaat scanapparatuur in combinatie met onze jarenlange expertise. Voor normale toepassingen beschikt Karmac over geavanceerde doorvoersystemen waarmee we in verschillende resoluties (zwart-wit, grijswaarden of kleur) uw documenten of tekeningen digitaliseren.

Grootformaat scannen in sublieme kwaliteit

Voor kwetsbare tekeningen, andere groot formaat originelen zoals affiches en/of wanneer kwaliteit van het hoogste belang is, beschikken we over zogeheten stationaire scanners. Bij deze scanners wordt de tekening op een vacuümtafel gelegd en is de camera gepositioneerd boven dit opnamevlak. De tekening wordt niet bewogen tijdens het scannen en er is (behalve het contact met de vacuümtafel) verder geen raakvlak met de apparatuur. Hiermee wordt voorkomen dat originelen beschadigd worden en wordt tevens een hoge scankwaliteit (met onder meer hoge scherpte en maatvastheid) bereikt.

Altijd digitaal toegang tot uw grootformaat tekeningen?

Uw grootformaat tekeningen laten scannen om ze altijd digitaal beschikbaar te maken binnen uw organisatie? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. U bereikt ons via 0320 286 959 of door het contactformulier in te vullen. We voorzien u graag van meer informatie.

© Copyright Karmac Informatie Innovatie 2024 | Powered by iClicks | Sitemap | Cookieinstellingen | Privacy verklaring
06 5181 9761 Contact