< p>

het team van karmac

Maak kennis met alle enthousiaste medewerkers van Karmac Informatie & Innovatie! Wij maken uw informatie voor nu én in de toekomst veilig toegankelijk.

Martijn Kist

Accountmanager Zakelijke dienstverlening

Martijn heeft kwaliteit, service en nakomen van afspraken hoog in het vaandel staan. Dankzij zijn duidelijke manier van communiceren, zijn commerciële inzicht en besluitvaardigheid is Martijn goed in staat projecten te managen. Hij kan snel schakelen en kan anticiperen.

Jimmy Hertroys

Accountmanager Overheid

Jimmy is een meedenkend persoon waarbij klant- en doelgerichtheid hoog in het vaandel staan. Met zijn gedreven en warme karakter zal hij als Junior Accountmanager altijd een stapje extra doen voor de klant. Kortom, een harde werker die uitdagingen wel ziet zitten!

Selwin Edzes

Projectmanager zakelijke dienstverlening

Selwin is als projectmanager een draaiende motor op de werkvloer. Met veel enthousiasme en een concrete aanpak haalt hij het uiterste uit een project. Hij en zijn team dragen zorg voor dagelijkse toevoer van informatie. Het waarborgen van data en informatie staat bij Selwin hoog in het vaandel.

Demy van Leusden

Projectmanager overheid

Demy is een enthousiaste management trainee die tijdens haar traineeship zal ondersteunen bij ISO-certificering en de voor- en nacalculatie van projecten. Dit doet zij met veel plezier en met oog voor kwaliteit.

Wim j. de boer

Projectmanager cultureel erfgoed

 

Gerco van der Velde

Assistent projectmanager cultureel erfgoed

 

Lyanca Hendriks

Assistent Projectmanager Zakelijke dienstverlening

Auke Duits

assistent projectmanager overheid

Auke is een gedreven en gemotiveerde manager die staat voor betrouwbaarheid en resultaatgericht werken. Dankzij zijn positieve instelling, aangevuld met een portie humor en goede communicatieve vaardigheden is Auke uitstekend in staat kwaliteit na te streven en te waarborgen.

Leander van Nieuwpoort

Assistent Projectmanager overheid

Heleen van Vulpen

ASSISTENT PROJECTMANAGER ZAKELIJKE DIENSTVERLENING

Heleen is al 39 jaar werkzaam voor Karmac. Ze is door haar lange ervaring een alleskunner geworden en gaat geen uitdaging uit de weg. Heleen staat voor persoonlijke aandacht, integriteit en kwaliteit. Ze weet precies wie van haar team je verder kan helpen als je specifieke vragen hebt.

Bibi Nijssen

Assistent Projectmanager zakelijke dienstverlening

Bibi is klantvriendelijk, betrouwbaar en resultaatgericht. Met haar jarenlange ervaring bij Karmac heeft zij veel kennis van het digitaliseren van documenten en alle processen die hier bij komen kijken. Met deze ervaring en haar hulpvaardigheid kan zij de klant goed adviseren in het project.

Marion Vos

Assistent projectmanager Overheid

Marion is al bijna 15 jaar werkzaam bij Karmac. Zij is assistent Projectleider bij de unit Overheid, waar ze met veel plezier de akte projecten tot een goed eind leidt. Marion is klantvriendelijk en heeft een luisterend oor voor iedereen.

Nadine Jongeneelen

directeur

Nadine heeft een duidelijke visie en strategie voor de organisatie en haar team. Zij beschikt over de skills om haar team en de klanten in de goede richting te sturen en toegevoegde waarde te bieden. Een coach en (account,-)manager waarop je kunt rekenen!

Remco Romeijn

Manager Techniek, Processen en ICT

Remco is verantwoordelijk voor de ICT afdeling binnen Karmac. Hij kent het bedrijf als geen ander, 14 dienstjaren binnen de KMM groep en 24 dienstjaren in deze business. Remco staat voor kwaliteit, is creativiteit en oplossingsgericht.

Richard Beumer

manager bedrijfsbureau

Richard is de duizendpoot binnen de organisatie. Hij is verantwoordelijk voor de planningen binnen Karmac. Hij zorgt dat alle productieafdelingen optimaal gefaciliteerd en begeleid worden zodat de projecten volgens de juiste kwaliteit en planning geleverd worden.

Ricardo de Vries

Productiemanager

Ricardo staat voor doorzettingsvermogen, oplossingsgerichtheid en klantgerichtheid. Dankzij zijn altijd positieve stemming, gaat hij geen enkele uitdaging uit de weg.

Sharon Korenhof

Commercieel medewerker

Sharon staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en klantgerichtheid. Haar resultaatgerichtheid zorgt ervoor dat Sharon altijd het maximale doet om aan de gewenste verwachting van de klant te voldoen. Dit doet ze door een gezonde portie humor en energie.

Sarella Simonis

Commercieel medewerker