Centric

Mensen vormen het hart van onze organisatie. Onze medewerkers maken van Centric een succes. Daarom investeren we in persoonlijke begeleiding, ontwikkelmogelijkheden en vitaliteitsprogramma’s. We doen er alles aan om een werkomgeving te bieden waar ieder tot zijn recht komt en zich kan blijven ontwikkelen, om zo de beste oplossingen voor onze klanten te realiseren, zoals op het gebied van HR & Salarisadministratie.

Met Motion hebben wij het meest moderne, mobile first eHRM systeem voor zowel profit- als non-profitorganisaties ontwikkeld. Wij beschikken niet alleen over meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van personeelsadministraties en salarissystemen, we zijn ook continu bezig met innovaties op dat gebied en het delen van kennis. Ons totaaldienstverleningsconcept voor HR- en Salarissen is als volledige SaaS-oplossing beschikbaar voor alle gebruikers op ieder apparaat. Om de best mogelijke oplossing te realiseren, werken wij nauw samen met onze partners.

Samen met Karmac zorgen wij ervoor dat de (papieren) personeelsdossiers van jouw mensen worden gedigitaliseerd. Karmac zorgt voor de digitaliseringsslag en maakt bestanden en documenten klaar voor import in het NEN 2082 gecertificeerde Digitaal Personeelsdossier in Motion. Zo zorgen wij er samen voor dat de data veilig wordt verwerkt en altijd en overal beschikbaar is voor jouw medewerkers.

Meer over Centric

© Copyright Karmac Informatie Innovatie 2024 | Powered by iClicks | Sitemap | Cookieinstellingen | Privacy verklaring