ZyLAB

ZyLAB werkt al meer dan 30 jaar nauw samen met bedrijven, advocatenkantoren en overheidsinstanties om uitdagingen op het gebied van informatieverzoeken, informatie onderzoek en informatie analyse . Dit gebeurt in de context van eDiscovery, audits, bedrijfsovernames, dossierontsluiting en andere toepassingen van dataonderzoek en dataontsluiting.

De software van ZyLAB is gebaseerd op taaltechnologie en is gebaseerd op de nieuwste technieken uit de wereld van Artificial Intelligence en Data Science om grote hoeveelheden inhoudelijke ongestructureerde informatie op alle niveaus leesbaar te maken. Van leesbaarheid van gescande documenten tot bijlagen bij emails tot screenshots in PDF's. Daarbovenop interpreteert de software de inhoud ook op gelijkenissen en onderwerpen.

Als partner van Karmac verzorgt ZyLAB de onderliggende technologie voor het automatisch classificeren van dossiers en archieven. Tevens verzorgd ZyLAB de technologie achter een robuust proces voor het anonimiseren van documenten. Toepassingen zijn er onder andere in omvangrijke dossierconversies en dossierordening, het opleveren van documenten bij bedrijfsovernames (Merger & Acquisition) zaken en inzet bij informatie verzoeken waarbij gevoelige persoonlijke of bedrijfsinformatie dient te worden gelakt.

© Copyright Karmac Informatie Innovatie 2024 | Powered by iClicks | Sitemap | Cookieinstellingen | Privacy verklaring