Patiëntendossiers veilig digitaal

Fysieke patiëntendossiers vormen voor veel praktijken en zorginstellingen nog altijd flinke hoofdpijn. Met uiteenlopende wet- en regelgeving kan het lastig zijn om een effectief en consistent beheer uit te voeren. Dat kan anders! Karmac is gespecialiseerd in het digitaliseren en het digitaal indelen van patiëntendossiers én helpt u graag op weg met het maken van de (eerst) volgende stap naar een digitale omgeving

Waarom zou u uw patiëntendossiers digitaliseren? Digitaliseren levert naast een kostenreductie ook veel gemak op. Karmac werkt volledig software onafhankelijk en is in staat om de uitlevering van de digitale patiëntendossiers in ieder gewenst EPD, ZIS, HIS, of DMS te realiseren.  Al onze scans voldoen aan de authenticiteitseisen en worden zo aangeleverd dat u ze meteen kunt importeren in uw raadpleegsoftware.

Voor het digitaliseren en/of opslaan van vertrouwelijke archieven bieden wij verschillende mogelijkheden. Uw dossiers kunnen volledig worden gescand; uw dossiers kunnen volledig worden opgeslagen of wij kunnen wanneer u een dossier nodig heeft dit meteen digitaliseren en digitaal aan u uitleveren.

Door gebruik te maken van moderne scanners en intelligente tekstherkenningstechnieken zijn wij in staat om een zeer groot gedeelte van uw documenten automatisch te herkennen en in te delen in de door u gewenste documentcategorie. Kan niet alles worden herkend? Dan beoordelen speciaal hiervoor opgeleide medewerkers ze visueel en delen de documenten alsnog digitaal is.

Uw vertrouwelijke patiëntendossiers zijn bij Karmac in veilige handen! Hoe waarborgen wij uw veiligheid en vooral de veiligheid van uw patiëntengegevens?

  • Uw patiëntendossiers worden opgeslagen en verwerkt conform wet- en regelgeving.
  • Onze medewerkers beschikken over de benodigde kennis en ervaring en zijn in loondienst van Karmac.
  • Iedere medewerker beschikt over een recente VOG verklaring en heeft zowel een geheimhoudings-als een integriteitsverklaring ondertekend.
  • Tevens staat Karmac geregistreerd bij de Autoriteit Persoonsgegevens (voorheen CBP) als bewerker van persoonsgegevens.
  • Uw archieven worden bij Karmac opgeslagen in een geconditioneerde archiefruimte welke volledig voldoet aan alle wettelijke vereisten.

Nieuwsgierig geworden?

Schrijf u dan vandaag nog in voor één van onze gratis lunchbijeenkomsten in Lelystad of neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0320 286 959 of mail naar info@karmac.nl. Wij voorzien u graag van meer informatie.

Neem contact op Bel 0320 286 959

Aanmelden lunch en learn patiënten/cliëntendossiers

Cliënten/patiëntendossiers *
Organisatie
Telefoonnummer*
E-mailadres*
 

We wijzen je op ons Privacy- en cookieverklaring.