Scan on demand

  • Gefaseerde opbouw van uw digitale archief
  • Bespaart tijd en ruimte
  • Voldoet aan Nederlandse wet- en regelgeving

Bezit u een fysiek archief waaruit u af en toe een document raadpleegt, terwijl het grootste deel van uw archief onaangetast blijft? Dan biedt scanning on demand de ideale uitkomst voor u. Scan on demand is namelijk een uitstekende manier om uitsluitend de benodigde fysieke documenten uit uw archief om te zetten naar digitaal. Karmac staat u tot dienst bij het gewenste digitaliseringsproces.

Wat is scan on demand?

Anders dan bij de digitalisering van uw hele archief, gaat het bij scanning on demand om specifieke documenten uit uw fysieke archief. We verzorgen graag de opslag van uw archief en wanneer u een bepaald document digitaal nodig heeft, digitaliseren we dit stuk op aanvraag voor u. Als de wettelijke bewaartermijn van uw documenten relatief kort is, dan is scan on demand een goedkopere oplossing dan wanneer u uw hele archief laat digitaliseren.

Voordelen van scan on demand door Karmac

Dankzij onze decennialange ervaring met complexe scanprocessen weet u zeker dat uw documenten in goede handen zijn. Laat u scanning on demand over aan Karmac? Dan verzekeren we u van de volgende voordelen:

  • Snel en efficiënt overal uw documenten raadplegen
  • Voldoet volledig aan Nederlandse wet- en regelgeving
  • Tijd- en ruimtebesparend
  • Gefaseerde opbouw van uw digitale archief

De werkwijze bij scan on demand

Bij scan on demand haalt Karmac uw fysieke archief op en slaat het veilig op. Vervolgens scannen we op afroep de gewenste dozen, dossiers of andere documenten in en ontvangt u ze digitaal in een beveiligde online omgeving. Zo bouwen we, geheel volgens uw wensen, een digitaal archief op over een langere periode en spreidt u de investering uit.

Uw documenten in goede handen

Net als bij al onze andere diensten, voeren we bij scanning on demand meerdere controles uit om de veiligheid van uw gegevens te garanderen. Uw vertrouwelijke documenten worden verwerkt door ervaren specialisten die een geheimhoudingsverklaring en integriteitsverklaring hebben getekend.

De optimale dienstverlening

Voordat we aan de slag gaan, houden we graag een gesprek over uw wensen. We stellen vast om wat voor soort documenten het gaat en geven de optimale dienstverlening vorm. Denk hierbij aan hoe vaak we materialen moeten ophalen en wat we hiervoor nodig hebben. Op basis hiervan stellen we een overeenkomst op. Na goedkeuring van beide partijen is de samenwerking compleet en gaan we voor u aan het werk.

Welke documenten voor een scan on demand?

Karmac verzorgt scan on demand voor alle soorten documenten in allerlei formaten:

Meer informatie over scanning on demand?

Wilt u gefaseerd een digitaal archief opbouwen, maar heeft u nog vragen over scanning on demand? Neem dan contact op met de specialisten van Karmac. We beantwoorden al uw vragen en geven advies op maat.

© Copyright Karmac Informatie Innovatie 2024 | Powered by iClicks | Sitemap | Cookieinstellingen | Privacy verklaring
06 1373 1612 Contact