AFAS open dag Zorg en Onderwijs

Op 22 en 23 mei stonden wij op de AFAS Open dag Zorg en Onderwijs. Tijdens deze zonovergoten dag hebben wij veel (toekomstige) relaties gesproken over het digitaliseren van de personeelsdossiers. De casussen zijn zeer divers. Van vele meters papierendossiers in de kast tot een digitale conversie naar de structuur in AFAS. De opkomst was boven verwachting. En dit alles met de uitstekende verzorging door de gastheer uit Leusden.

Over Karmac I&I en AFAS

Karmac I&I is gecertificeerd scanpartner van AFAS en heeft voor meerdere AFAS-klanten personeelsdossiers gedigitaliseerd en digitaal ingedeeld op documentniveau. Enkele voorbeelden zijn: Dockinga College, EMS Card Services, Wegener Media Groep, Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond, NVD Beveiliging, CVO Baarn-Soest en Stichting Perspektief.

Meer informatie over dossiers digitaliseren

Wilt u meer informatie over de digitalisering van personeelsdossiers? Schrijf u dan vandaag nog in voor een van onze gratis lunchbijeenkomsten in Lelystad of neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0320 286 959 of mail naar info@karmac.nl. Wij voorzien u graag van meer informatie.

Neem contact op

© Copyright Karmac Informatie Innovatie 2024 | Powered by iClicks | Sitemap | Cookieinstellingen | Privacy verklaring