Nieuws

De digitale (scholen) zijn weer begonnen!

September. De zomervakantie ten einde, het werk start weer op en scholen en universiteiten openden hun deuren. Nog altijd begroet daar een vriendelijke of strenge docent de nieuwe leerlingen. Maar deels is het gedaante van onderwijsinstellingen de afgelopen jaren flink veranderd. Het krijtje werd vervangen door een digibord, rugzakken bevatten niet langer zware boeken maar een laptop en het vertrouwde rapport maakte plaats voor een online systeem dat elk gewenst moment inzicht biedt in resultaten, aanwezigheid en voortgang.

Lees meer

Uitzending gemist? Karmac in het programma Ondernemend Nederland

Digitaliseringsspecialist Karmac Informatie & Innovatie en Imaging Specialist Elveo B.V. hebben Gemeente Hilvarenbeek zowel letterlijk als figuurlijk uit de brand geholpen door het op een goede manier, met inachtneming van wet- en regelgeving, begeleiden en digitaliseren van dossiers en documenten. Aan het woord Nadine Jongeneelen-Swaan en Leon van Oosterom.

Lees meer

Karmac schenkt sporttassen en voetballen aan voetbalteam JO11-2 van Swift ‘64

Digitaliseringsbedrijf Karmac Informatie & Innovatie B.V. uit Lelystad schenkt sporttassen en voetballen aan jeugdvoetbalteam JO11-2 van Swift '64 uit Swifterbant De sporttassen zijn bedrukt met het logo en de contactgegevens van Karmac Informatie & Innovatie. Op de voetballen, staat het logo van MAC3PARK gedrukt. Net als Karmac Informatie & Innovatie B.

Lees meer

Digitaliseren personeelsdossiers: veiligheid voor alles

Personeelsdossiers vormen voor veel HR-managers nog altijd een flink pijnpunt. De dossiers moeten allereerst voldoen aan uiteenlopende wet- en regelgeving. Daarnaast werken veel bedrijven nog steeds met fysieke dossiers. Probleem hierbij is dat zeker in grotere organisaties je het beheer niet meer effectief kunt uitvoeren. Dan is een digitaal dossier wellicht toch handiger.

Lees meer

Karmac Digitaliseert unieke collectie Noord-Koreaanse posters

Karmac Digitaliseert unieke collectie Noord-Koreaanse posters

Het is een Nederlander die het tot zijn levensdoel heeft gemaakt de Noord-Koreaanse posterkunst te vereeuwigen, de heer Van der Bijl. ‘De Noord-Koreaanse posterdrukkunst is in één woord prachtig,’ vertelt hij. ‘Niet alleen omdat de posters mooi zijn om naar te kijken, ook omdat ze een beeld geven van het socialistische land.’ In totaal verzamelde hij ruim duizend posters uit de periode 1952 – 2010. Geschilderde én gedrukte exemplaren.

Lees meer

Digitaliseren is meer dan scannen alleen.

Digitaliseren is meer dan scannen alleen.

Om het gehele artikel te lezen, 5 Pagin's, Klikt U hier

Lees meer

Karmac Informatie & Innovatie is officieel partner van ADP

Karmac Informatie & Innovatie is officieel partner van ADP

Het specialisme van ADP ligt op het terrein van HR- en salarisdienstverlening. Om hun klanten een goede en complete dienstverlening te bieden heeft ADP diverse partnerships met andere marktpartijen. Samen wordt er gezorgd voor synergie en toegevoegde waarde voor de klant. Én vanaf heden is Karmac Informatie & Innovatie daar één van! Over ADP ADP biedt moderne HRM-afdelingen een volledig flexibele HCM-cloudoplossing voor de loopbaancyclus van hun menselijk kapitaal. ADP Workforce is een volledig flexibele HCM-cloudoplossing voor de loopbaancyclus van menselijk kapitaal.

Lees meer