Een succesvolle samenwerking tussen Stichting Nederlandse Arbitrage Instituut (NAI) en Karmac

Een succesvolle samenwerking tussen Stichting Nederlandse Arbitrage Instituut (NAI) en Karmac: kwaliteit, informatiebeveiliging en efficiëntie.

In de snel evoluerende wereld van vandaag is samenwerking tussen bedrijven van cruciaal belang om te groeien en te innoveren. Het NAI en Karmac zijn een goed voorbeeld van een samenwerking waarin kwaliteit, informatiebeveiliging en efficiëntie centraal staan.

Het NAI biedt arbitrage, bindend advies en mediation om commerciële geschillen efficiënt op te lossen. Arbitrage is een snel, deskundig en effectief alternatief voor de overheidsrechter en de standaard voor internationale geschillenbeslechting.

Het NAI was op zoek naar een betrouwbare partij die kon helpen bij het digitaliseren van een groot aantal beslissingen zodat deze beter beschikbaar zijn en veilig kunnen worden bewaard.

Digitalisering is een complex en gespecialiseerd vakgebied. Karmac heeft een lange geschiedenis van expertise op het gebied van digitalisering. Deze expertise heeft zich vertaald in de hoogste kwaliteitsnormen Karmac heeft door de jarenlange ervaring bewezen, de kennis op een hoog niveau te hebben. Hun team van experts heeft de nodige kennis en ervaring om zelfs de meest uitdagende digitaliseringsprojecten aan te pakken.

Zowel het NAI als Karmac leveren de hoogst mogelijke kwaliteit in hun dienstverlening.  Vanaf het allereerste begin heeft Karmac zich ingezet om aan de specifieke behoeften van het NAI te voldoen tot tevredenheid van het NAI.

Daarnaast was het voor het NAI van groot belang dat de informatiebeveiliging, zowel in het proces als na oplevering, in orde. Karmac is een partij met veel ervaring op dat vlak.

De digitalisering van de gegevens van het NAI heeft geleid tot een verbetering van de nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en toegankelijkheid daarvan.

Wat deze samenwerking zo prettig maakt, zijn niet alleen de resultaten, maar ook de naadloze communicatie en samenwerking tussen beide partijen. Het specialisme en het vertrouwen heeft ons doen besluiten om de samenwerking voor het digitaliseren van Vonnissen, met Karmac aan te gaan, aldus Tomas.

Tomas Vaal, werkzaam bij het NAI als Director Business Operations, kijkt terug op een prettige samenwerking. Karmac bedankt het NAI voor dit mooie resultaat.

Foto op locatie te NAI in Rotterdam: v.l.n.r.: Tomas Vaal (Director Business Operations NAI) , Lyanca Hendriks (Projectmanager Zakelijke Dienstverlening Karmac) & Ricardo de Vries (Senior accountmanager Karmac)

© Copyright Karmac Informatie Innovatie 2024 | Powered by iClicks | Sitemap | Cookieinstellingen | Privacy verklaring