Nieuwe commercieel medewerker binnendienst bij Karmac I&I

Nieuw, maar toch ook niet! Want eigenlijk is het ‘welkom terug’ voor Sarella Simonis. Sarella begon namelijk al in maart 2020 als onze nieuwste aanwinst in de binnendienst. Precies, net in maart 2020, toen de coronacrisis de wereld op zijn kop zette. Maar vergeten deden we elkaar niet. We zijn dan ook blij dat nu, precies een jaar later, Sarella opnieuw bij ons is gestart. Welkom terug!

Sarella: ‘Ik werk al jaren als commercieel medewerker binnendienst en dat past erg goed bij me! En nu dus ook bij Karmac I&I: een professioneel, leerzaam en vooral leuk bedrijf waar ik mezelf verder wil ontwikkelen en hoop een leuke tijd te hebben!’

‘Waar ik veel voldoening uit haal? Vooral uit het helpen van klanten. Ik wil een project naar een zo groot mogelijke tevredenheid afsluiten. Zeker nu ‘het nieuwe werken’ zo belangrijk is geworden, kunnen we klanten écht helpen om meer digitaal te gaan werken: papieren archieven makkelijk toegankelijk maken is daarin een grote stap.’

Veelzijdige baan

‘In mijn nieuwe baan ga ik vooral de accountmanager in de sector overheid ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan koude- en warme acquisitie, offertes uitbrengen en het nabellen van offertes. Maar ook het doorzetten van de nieuwe opdrachten naar de productiemedewerkers en het nabellen van de afgeronde projecten om na te gaan of alles naar tevredenheid is afgerond.

Nieuwe uitdagingen

Naast mijn bekende taken in de commerciële binnendienst heb ik er ook een paar lichte taken op het gebied van HR en marketing bijgekregen. Marketing is voor mij nog redelijk nieuw en dat is dan ook zeker een leuke nieuwe uitdaging!

Welkom aan boord Sarella, we wensen je veel succes in je nieuwe baan!

© Copyright Karmac Informatie Innovatie 2024 | Powered by iClicks | Sitemap | Cookieinstellingen | Privacy verklaring