Karmac schenkt het Leger des Heils € 5.000,-

Karmac schenkt het Leger des Heils € 5.000,-, zodat minimaal vijf gezinnen met een smalle beurs een vakantie kunnen vieren die zij normaliter niet kunnen betalen.

In 2021 zijn wij een prettige en succesvolle samenwerking aangegaan met het Leger des Heils. Het Leger des Heils is een warme, betrokken organisatie die zich inzet voor de meest kwetsbare mensen, een doelstelling die wij als Karmac ondersteunen. Wij willen dan ook graag iets terugdoen voor de maatschappij. Op 21 december hebben wij daarom een cheque overhandigd aan het Leger des Heils in Hotel en congrescentrum Belmont die namens het Leger des Heils in ontvangst is genomen door Alex van Zoeren en Corinne Starreveld. Met deze gift kunnen minimaal vijf gezinnen vakantie vieren die dat normaliter niet kunnen betalen. Het doel van deze sociale vakanties is het bieden van ontspanning voor de deelnemers. Namens Karmac willen we de gezinnen alvast een hele fijne vakantie wensen.

We willen het Leger des Heils bedanken voor de prettige samenwerking in 2021 en we kijken enorm uit naar de voortzetting van onze samenwerking in 2022!

© Copyright Karmac Informatie Innovatie 2024 | Powered by iClicks | Sitemap | Cookieinstellingen | Privacy verklaring