Digitalisering en documentmanagement

Karmac ontwikkelt innovatieve scanoplossingen en is specialist op het gebied van digitalisering, digitaal werken en archivering. Naast het digitaliseren van dossiers en documenten, ondersteunen wij organisaties met post- en factuurverwerking, backoffice outsourcing en consultancy.

Dossiers digitaliseren

Wij hebben veel ervaring met het digitaliseren en het scannen van dossiers: zowel met studentendossierspatiëntendossiers als personeelsdossiers hebben wij veel ervaring. Al onze medewerkers zijn in het bezit van een recente VOG-verklaring en zijn nauwkeurig gescreend.

Patiëntendossiers Studentendossiers
Milieudossiers Bouwdossiers

Personeelsdossiers digitaliseren

Laat uw dossiers digitaliseren en importeer personeelsdossiers direct in AFAS, ADP, CENTRIC of RAET software. Uw dossiers zijn altijd via een beveiligde verbinding te bekijken en voldoen aan de eisen die de Belastingdienst stelt aan een digitaal personeelsdossier.

Personeelsdossiers digitaliseren

RAET scannen

Door papieren dossiers te scannen bij Karmac, zijn uw personeelszaken efficiënt en eenvoudig te regelen. Digitale personeelsdossiers zijn overal en altijd in te zien, zodat u veel tijd bespaart. Met digitalisering van dossiers is uw organisatie klaar voor

RAET scannen

AFAS scannen

Uw papieren dossiers zijn eenvoudig in AFAS software te importeren als u ze door Karmac laat digitaliseren. Zo heeft u uw personeels- en salarisadministratie overal en altijd inzichtelijk. Wij scannen uw personeelsdossiers en voorzien de documenten van de juiste document- en dossierkenmerken.

AFAS scannen

Andere soorten archief

Microfilm scannen

Sinds het ontstaan van Karmac zijn we gespecialiseerd in het digitaliseren van microfilms. Door onze expertise zijn we nauw betrokken bij het Metamorfoze programma van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

Microfilm scannen

Groot formaat scannen

Bouwtekeningen en blauwdrukken digitaliseren is kinderspel met onze geavanceerde scanapparatuur. Vervaagde potloodlijnen, vouwen of vage stempels worden met grote precisie gescand.

Groot formaat scannen

Akten van de Burgerlijke Stand

Wij zorgen ervoor dat u veel tijd bespaart, doordat wij uw papieren dossiers scannen en de juiste kenmerken toekennen. Zo vindt u de benodigde informatie snel terug. Ook corrigeren wij de documenten voor inktvraat en kunnen wij koppelen met het GBA.

Akten digitaliseren

Overige diensten

Post- en factuurverwerking

Het digitaal afhandelen van post- en factuurstromen zal u veel geld en tijd besparen. Poststukken zijn altijd en overal in te zien en worden indien gewenst direct naar de desbetreffende afdeling of medewerker doorgestuurd.

Factuur- en postverwerking

Documenthosting

Via een beveiligde verbinding documenten inzien: Karmac maakt gebruik van veilige cloud toepassingen, zodat u de documenten overal en altijd kunt bekijken. Bent u al klant bij Karmac? Bekijk uw documenten hier: Inloggen documenthosting

© Copyright Karmac Informatie Innovatie 2024 | Powered by iClicks | Sitemap | Cookieinstellingen | Privacy verklaring