< p>

Digitalisering en documentmanagement

Karmac ontwikkelt innovatieve scanoplossingen en is specialist op het gebied van digitalisering, digitaal werken en archivering. Naast het digitaliseren van dossiers en documenten, ondersteunen wij organisaties met post- en factuurverwerking, backoffice outsourcing en consultancy.

Dossiers digitaliseren

Wij hebben veel ervaring met het digitaliseren en het scannen van dossiers: zowel met studentendossiers, patiëntendossiers als personeelsdossiers hebben wij veel ervaring. Al onze medewerkers zijn in het bezit van een recente VOG-verklaring en zijn nauwkeurig gescreend.

Dossiers digitaliseren

AFAS scannen

Uw papieren dossiers zijn eenvoudig in AFAS software te importeren als u ze door Karmac laat digitaliseren. Zo heeft u uw personeels- en salarisadministratie overal en altijd inzichtelijk. Wij scannen uw personeelsdossiers en voorzien de documenten van de juiste document- en dossierkenmerken.

AFAS scannen

Boeken scannen

Een boek scannen zonder risico op beschadiging: wij scannen boeken in JPG, PDF of ePub, zodat u de boeken op uw e-reader kunt lezen. Ook digitaliseren we boeken naar PDF-bestanden met tekstherkenning, zodat u snel informatie in de boeken kunt opzoeken.

Boeken digitaliseren

Archief digitaliseren

Bespaar naast ruimte ook tijd en geld door uw fysieke archieven digitaal te archiveren. In een digitaal archief vindt u snel wat u nodig heeft, waardoor u tijd overhoudt voor andere werkzaamheden. Wij scannen alle formaten documenten, niet alleen A4 en A3, maar ook grotere formaten.

Archief digitaliseren

RAET scannen

Door papieren dossiers te scannen bij Karmac, zijn uw personeelszaken efficiënt en eenvoudig te regelen. Digitale personeelsdossiers zijn overal en altijd in te zien, zodat u veel tijd bespaart. Met digitalisering van dossiers is uw organisatie klaar voor het Nieuwe Werken.

RAET scannen

Personeelsdossiers digitaliseren

Laat uw dossiers digitaliseren en importeer personeelsdossiers direct in AFAS, ADP, CENTRIC of RAET software. Uw dossiers zijn altijd via een beveiligde verbinding te bekijken en voldoen aan de eisen die de Belastingdienst stelt aan een digitaal personeelsdossier.

Personeelsdossiers digitaliseren

Microfilm scannen

Sinds het ontstaan van Karmac zijn we gespecialiseerd in het digitaliseren van microfilms. Door onze expertise zijn we nauw betrokken bij het Metamorfoze programma van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

Microfilm scannen

Post- en factuurverwerking

Het digitaal afhandelen van post- en factuurstromen zal u veel geld en tijd besparen. Poststukken zijn altijd en overal in te zien en worden indien gewenst direct naar de desbetreffende afdeling of medewerker doorgestuurd.

Factuur- en postverwerking

Documenthosting

Via een beveiligde verbinding documenten inzien: Karmac maakt gebruik van veilige cloud toepassingen, zodat u de documenten overal en altijd kunt bekijken. Bent u al klant bij Karmac? Bekijk uw documenten hier:

Inloggen documenthosting

Groot formaat scannen

Bouwtekeningen en blauwdrukken digitaliseren is kinderspel met onze geavanceerde scanapparatuur. Vervaagde potloodlijnen, vouwen of vage stempels worden met grote precisie gescand.

Groot formaat scannen

Patiëntendossiers digitaliseren

Gedigitaliseerde patiëntendossiers zijn via een beveiligde verbinding in te zien en worden vertrouwelijk verwerkt. Onze medewerkers hebben een geheimhoudings- en integriteitsverklaring ondertekend en zijn in het bezit van een recente VOG.

Patiëntendossiers digitaliseren

Akten van de Burgerlijke Stand

Wij zorgen ervoor dat u veel tijd bespaart, doordat wij uw papieren dossiers scannen en de juiste kenmerken toekennen. Zo vindt u de benodigde informatie snel terug. Ook corrigeren wij de documenten voor inktvraat en kunnen wij koppelen met het GBA.

Akten digitaliseren

Maak kennis met Karmac tijdens onze gratis lunchbijeenkomsten

Kom langs tijdens één van onze gratis lunchbijeenkomsten en ontdek wat Karmac voor uw organisatie kan betekenen. Lees meer over onze Lunch & Learn sessies of neem contact op:

info@karmac.nlBel 0320 286 959