Het Nieuwe Werken (HNW)

Digitaal werken wordt steeds populairder in Nederland. In minder dan drie jaar tijd heeft vrijwel iedereen met een kantoorbaan de term het Nieuwe Werken (HNW) al eens de revue horen passeren. HNW is een andere manier van werken en samenwerken, ondersteund door de laatste technologie.

In HNW gaan mensen en organisaties flexibeler om met arbeidstijd en werkomgeving. Mensen kunnen werken op plekken en tijdstippen die goed aansluiten bij hun privéleven, hierdoor voelen ze zich prettiger en zijn ze productiever. Organisaties kunnen besparen op reistijd, reiskosten, kantoorkosten en huisvestingskosten. Ook leveren organisaties een belangrijke bijdrage aan het milieu doordat er sprake is van minder CO2 uitstoot

Maar voordat HNW succesvol kan worden geïmplementeerd binnen de bedrijfsvoering dienen organisaties eerst nog een grote obstakel te overwinnen: het digitaliseren van document- en gegevensprocessen en grote hoeveelheden papier (de historie). Vanwege de grote hoeveelheid dossiers en documenten die gedigitaliseerd dienen te worden, het ontbreken van goede scanapparatuur en/of het ontbreken van relevante kennis- en ervaring lukt het veel organisaties niet om zelf alles (op tijd) te digitaliseren.

Karmac is uw organisatie graag van dienst!

Door jarenlange ervaring met complexe scanprocessen (sinds 1974) zijn wij uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van digitaliseringactiviteiten. In tegenstelling tot de bedrijven die zich beperken tot het scanproces, biedt Karmac u een totaaloplossing. Wij verzorgen naast de digitalisering, ook de archiefbewerking en archiefopslag voor u!

Wij ondersteunen u om het HNW in uw organisatie te implementeren. Uw documenten zijn te allen tijde raadpleegbaar wat u aanzienlijke tijdsbesparing en kostenreductie oplevert. Door Karmac in de arm te nemen voor uw digitaliseringsactiviteiten creëert u betere dienstverlening naar uw klanten/medewerkers, snel toegankelijke informatie, goede kwaliteit en lagere operationele kosten.

Meer informatie?

Bent u ook benieuwd waarom steeds meer organisaties hun document- en gegevensprocessen digitaliseren en welke besparingen ze daarmee realiseren? Neem telefonisch contact met ons op 0320 286 959 of vul het contactformulier in. Wij voorzien u graag van meer informatie.

© Copyright Karmac Informatie Innovatie 2024 | Powered by iClicks | Sitemap | Cookieinstellingen | Privacy verklaring