Karmac Informatie & Innovatie is officieel partner van ADP

Het specialisme van ADP ligt op het terrein van HR- en salarisdienstverlening. Om hun klanten een goede en complete dienstverlening te bieden heeft ADP diverse partnerships met andere marktpartijen. Samen wordt er gezorgd voor synergie en toegevoegde waarde voor de klant. Én vanaf heden is Karmac Informatie & Innovatie daar één van!

Over ADP

ADP biedt moderne HRM-afdelingen een volledig flexibele HCM-cloudoplossing voor de loopbaancyclus van hun menselijk kapitaal. ADP Workforce is een volledig flexibele HCM-cloudoplossing voor de loopbaancyclus van menselijk kapitaal. Voor meer informatie ga naar: https://www.adp.nl/

Over Karmac

Karmac is scanpartner van ADP en heeft voor meerdere ADP klanten personeelsdossiers gedigitaliseerd- en digitaal ingedeeld op dossier, tab en documentniveau.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het digitaliseren van personeelsdossiers en/of lijkt het u leuk om bij ons een kijkje in de keuken te nemen? Neem dan snel contact op met Sayed Nasibdar van Karmac. Klik hier om Sayed een mail te sturen of neem telefonisch contact op met Sayed onder telefoonnummer 06 53 33 38 11.

© Copyright Karmac Informatie Innovatie 2024 | Powered by iClicks | Sitemap | Cookieinstellingen | Privacy verklaring