Karmac schenkt sporttassen en voetballen aan voetbalteam JO11-2 van Swift ‘64

Digitaliseringsbedrijf Karmac Informatie & Innovatie B.V. uit Lelystad schenkt sporttassen en voetballen aan jeugdvoetbalteam JO11-2 van Swift '64 uit Swifterbant De sporttassen zijn bedrukt met het logo en de contactgegevens van Karmac Informatie & Innovatie.

Op de voetballen, staat het logo van MAC3PARK gedrukt. Net als Karmac Informatie & Innovatie B.V. maakt ook MAC3PARK onderdeel uit van de Breemhaar Groep. De Breemhaar Groep is in 1989 opgericht in Swifterbant onder de naam Prosu en is sinds 1991, met een klein uitstapje naar Kampen, gevestigd in Dronten. De groep is met 36 bedrijven één van de grootste ondernemingen van Flevoland.

Over Karmac Informatie & Innovatie B.V.

Karmac Informatie & Innovatie B.V. is dé specialist op het gebied van digitalisering, backoffice outsourcing, post- en factuurverwerking en consultancy. Door onze jarenlange ervaring met complexe document- en gegevensprocessen (sinds 1974) zijn wij uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van informatielogistiek.

Over MAC3PARK

MAC3PARK is een snelgroeiende vastgoedonderneming in Flevoland met 150.000 m² aan bedrijfsruimte, bestemd voor totaal oplossingen betreffende verhuur van kantoor- en bedrijfsruimte, inrichting, financiering en organisatie. MAC3PARK telt 25 locaties en is verspreid over vier Flevolandse gemeenten: Almere, Lelystad, Dronten en Emmeloord.

© Copyright Karmac Informatie Innovatie 2024 | Powered by iClicks | Sitemap | Cookieinstellingen | Privacy verklaring