Ontbijtsessie: ZyLAB

Karmac organiseert in samenwerking met ZyLAB een ochtendsessie over documentclassificatie en het anonimiseren om te voldoen aan AVG-wetgeving. ZyLAB is namelijk gespecialiseerd in het effectief verzamelen en filteren van documenten, maar ook in het adviseren hoe op een meer effectieve wijze (kosten én tijd reducerend) om kan worden gegaan met het anonimiseren van beschermde informatie. Zo kunnen data zoals namen, telefoonnummers en BSN-informatie geautomatiseerd worden afgeschermd . Inmiddels hebben verschillende klanten vanuit de lokale, provinciale en centrale overheid succesvol een beroep gedaan op ZyLAB om dossiers verantwoord, snel en feilloos voor het publiek toegankelijk te maken.

Voor wat betreft het thema dataclassificatie laten we u tijdens deze ochtendsessie zien hoe enorme databulken snel en zeer effectief kunnen worden herkend op inhoud. Daarvoor wordt de inzet van Artificial Intelligence (AI) op een gemakkelijke manier geïntroduceerd aan de deelnemers.

Op dinsdag 18 juni organiseren Karmac en ZyLAB in het kader van dit onderwerp een ontbijtbijeenkomst in Lelystad. Deze sessie is geheel gericht op het presenteren van de verschillende interessante ‘use cases’ en ervaringen bij huidige klanten.

Het programma voor deze ochtend ziet er als volgt uit:

08.30 - 09.00 Ontbijt

09.00 - 9.10   Welkomstwoord en Inleiding Karmac

09.10 - 9.20   Voorstelronde

09.20 - 10.45  Use cases: anonimiseren en dataclassificatie

10.45 - 11.00  Vragen en afronding

11.00 - 11.30   Koffie     

Daniël Schurink en Carel Martens, respectievelijk product manager en projectadviseur bij de firma ZyLAB, zullen een deel van deze ontbijtsessie presenteren. Carel en Daniël hebben gezamenlijk meer dan dertig jaar ervaring bij de uitvoering van contentclassificatie en AVG anonimiseringsverzoeken voor verschillende klanten uit de lokale, provinciale en centrale (Rijks)overheid.

Aanmelden? Dat kan via de volgende link: https://www.karmac-digitaliseert.nl/aanmelden-lunch-en-learn

© Copyright Karmac Informatie Innovatie 2024 | Powered by iClicks | Sitemap | Cookieinstellingen | Privacy verklaring