Rug

Een week geleden heeft de Rijksuniversiteit Groningen een Lunch & Learn sessie bij Karmac Informatie & Innovatie bijgewoond. De bijeenkomst vond plaats in de nieuwe eventzaal van onze zusterbedrijf IVIO. Een grote selectie boeken van de Universiteitsbibliotheek Groningen worden in het kader van het KB Metamorfoze project al door Karmac I&I gedigitaliseerd. De medewerkers van de Rijksuniversiteit Groningen waren dan ook erg benieuwd naar de werkwijze en dienstverlening van Karmac I&I. Om een beeld te geven heeft Karmac I&I de Rijksuniversiteit Groningen uitgenodigd voor een Lunch & Learn sessie.

Tijdens de sessie heeft de Rijksuniversiteit Groningen een introductie gehad over Karmac I&I en haar werkwijze. Na deze informatieve sessie was er een rondleiding op de campus, zo konden de medewerkers van de Rijksuniversiteit Groningen met eigen ogen zien wat er bij een proces komt kijken. De bijeenkomst had een interactieve karakter, zodat Karmac I&I de vragen van de Rijksuniversiteit Groningen die er waren weg kon nemen. De sessie werd afgesloten met een heerlijke lunch.

Na de bijeenkomst kreeg Karmac Informatie & Innovatie een prachtige compliment van Peter Fokkens afdelingshoofd Content en Projectmanager: ‘Namens mijn collega's en mijzelf wil ik jullie nogmaals bedanken voor de introductie en rondleidingen bij Karmac. Het was bijzonder goed georganiseerd en we hebben er veel van opgestoken. Dank hiervoor!’

Ook benieuwd naar Karmac I&I? Claim dan één van de 15 plekken tijdens de volgende Lunch & Learn sessie op 19 maart en laat u informeren over Karmac I&I en haar dienstverlening.

© Copyright Karmac Informatie Innovatie 2024 | Powered by iClicks | Sitemap | Cookieinstellingen | Privacy verklaring